17 Temmuz 2008 Perşembe

Soslu Mantar Firinda Balik Haslanmis Patates



1.1 Tane Konserve Mantar
2.1 Su Bardagi Süt
3.1 Kasik Az Fazla Olabilir Un
4.Maydonoz Ve Schnittlauch

Mantarlari az yagda kavuruyoruz mantar kavrulurken diger tarafta bir kaseye sütü icine unu katip karistiriyoruz top top olmamasi icin sonra bu karisimi mantarin icine döküyüruz ve biraz tereyagi veye margarin katbilirsiniz.(Tat verir) Hafif koyulasana kadar eger cok koyulastiysa icine az daha süt katabilirsiniz en son tuzunu katmayi unutmayin.

Afiyet Olsun

14 Temmuz 2008 Pazartesi

13 Temmuz 2008 Pazar

Kahvaltilik



cok seviyorum beyaz mantari cig bile yiyorum biraz tuz ekeliyorum harika bir tadi oluyor tavsiye ederim eminim sizde begeneceksiniz esim mantar sevmez yemezdi ona bile sevdirdim cig halini...........Pismisini hala yemiyor ama ;)

10 Temmuz 2008 Perşembe

Semizotu yemegi



1.1 Bag semizotu
2.1 Sogan
3.Yarim kasik salca
4.Yarim bardak pirinc

Sogani ince kesip tencerede kavuruyoruz sonra salcasini katip karistirip uzerine semizotunu katiyoruz biriki karistirip uzerine yikanmis pirincleri katiyoruz bir bardak kadarda sicak su katip kaynatiyoruz
Afiyat Olsun

9 Temmuz 2008 Çarşamba

Iki Renkli Peykek (Cheesecake Käsekuchen)


Tadina soyulmayan Peykek Cheesecake Käsekuchen

Daha sogumadan kestigim icin pastanin alti sulandi.

Peynirli Pide